Masini de spalat rufe cu uscator

Maşini de spălat rufe cu uscător Siemens. Îngrijirea rufelor într-un singur aparat.

Nu poate fi mai comod: maşinile de spălat rufe cu uscător Siemens sunt aparatele versatile ideale pentru îngrijirea rufelor. Ele combină funcţiile inovatoare ale maşinilor de spălat rufe şi ale uscătoarelor moderne într-un singur aparat. Aceasta economiseşte efort, spaţiu şi timp.

Confort optim. În cel mai mic spaţiu posibil.

Maşini de spălat rufe cu uscător Siemens

Cu o maşină de spălat rufe cu uscător Siemens vă puteţi bucura de luxul unei îngrijiri complete a rufelor fără a fi nevoie de mult spaţiu. Aceste aparate moderne au dimensiunile unei maşini de spălat rufe cu încărcare frontală şi asigură nu numai curăţarea perfectă a rufelor, dar şi uscarea delicată a acestora. Foarte simplu, la o atingere de buton. Cu display-ul său uriaş şi operarea clară, puteţi controla în mod confortabil varietatea de cicluri ale ambelor programe: de spălare şi de uscare.

Cu această combinaţie practică de maşină de spălat rufe şi uscător, economisiţi nu numai spaţiu, ci şi timp şi efort, deoarece maşinile de spălat rufe cu uscător de la Siemens spală şi usucă fără întrerupere. Nu mai trebuie să transferaţi rufele dintr-o maşină în alta - pur şi simplu vă relaxaţi până când rufele dvs. ies din maşină curate şi uscate.

Uscare cu aer în loc de apă: tehnologia airCondensation.

Pentru a extrage apa din rufele ude, maşinile de spălat rufe cu uscător convenţionale utilizează în mod paradoxal o cantitate mare de apă pentru a răci aerul fierbinte din schimbătorul de căldură.

Cu tehnologia revoluţionară airCondensation, maşinile de spălat rufe cu uscător Siemens utilizează aer rece în loc de apă pentru uscarea rufelor, maximizând astfel eficienţa utilizării apei.

waterPerfect
Numar de modele
2 Modele

EcoFee Text